2015. augusztus 29., szombat

Miket használok

Mit nem!!


  Talán egyszerűbb lenne leírni amit nem. Mindenbe lehet látni valamit, én rendre a szemetet is áttúrom otthon és a talált dolgokból okoskodom.

-Karton papír (bárhol van amerre mész minden boltban örömmel adnak)

-Ragasztó pisztoly, PVA ragasztó, PVP ragasztó, Faragasztó, Tapéta ragasztó

-Poliészter Gyantát használok még, amit csónak javításkor szoktak használni

-Polifoam- Eva foam, dekorgumi

-Fa

-Plexi

-Karosszéria gitt én festékboltban, Tescoban mindig találok:



-Magasfényű zománc festék
-Akril spray

Habosított PVC

A habosított PVC egy olyan lemez, melyet köztudottan a reklámszakmában kedvelnek nagyon, különböző okok miatt. Egyrészt könnyű lemez, másrészt pedig mégis nagy a merevsége, ezért nem kell fejtörést okozzon majd a tábla kihelyezése akkor sem, ha nagyobb méretű PVC lemezről van szó. Előnynek sorolható be az is, hogy UV álló, könnyen formázható, fúrható és faragható.

A grafikai stúdiók nem véletlenül kedvelik ezt az anyagot, hiszen a design és a dekoráció, valamint a különböző hirdetések könnyű szerrel felkerülhetnek egy jó minőségű PVC lemezre, legyen szó egy cégtábláról, árukínáló display termékekről, reklámtárgyról vagy reklámdekorációról és sok másról, aminek csak a fantázia szabhat határt.

Tulajdonságok:

– UV álló
– vízálló
– 5 mm-es vastagság esetén kb. 7-8 éves élettartam (kültéri tábla), valamint kültéri nyomat esetén 3 év (laminálással növelhető);
– 10 mm vastagság esetén is ugyanezek a tények állnak fenn + önkioltás

A habosított PVC lemezeket tehát elsősorban a reklámszakmában használják, nem véletlenül, hiszen nagyon jó megoldásokkal figyelemfelkeltő reklámtárgyakat és táblákat készíthetnek belőlük, melyek akár több éves élettartammal is rendelkezhetnek. Ez azonban több tényezőtől is függ. Mindenképp ajánlatos egy ingyenes szakmai segítségnyújtást igénybe venni, hiszen egy szakember szava sokkal megbízhatóbb, és a munka eredménye is biztosabb akkor, ha profiktól kérünk tanácsot PVC vagy akár ACP (aluminium kompozit panel) területén. Egy jó szakértő jó tanácsokat tud adni számos más témáról is: műanyag polírozók, raktárkészlet optimalizálás, műanyag hulladék begyűjtése és egyebek.
 Inf.


NyuNyu Cosplay

 

 

 

My Sintra Tutorial 


 
Én ezeket használom főként remélem segítettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése