2015. szeptember 17., csütörtök

Pokémon Go mobilalkalmazás Androidra amit már várunk



Pokémon GO! A telefonos valódi MMO játék!


Korán reggel meglepetés bejelentés várt minket a Pokémon company NicoNico videó oldalán. 
2016-tól érkezik egy új ingyenes játék mobiltelefonra (Android és iOS is), mely a telefon kameráját használva a valós világ helyszínein Augmented Reality módszerrel lehetővé teszi, hogy Pokémonokat fogjunk, cseréljünk vagy épp megküzdjünk velük. A trailer mindent elmond, de reméljük ilyen jól is fog kinézni.
A játékot a Niantic cég fejleszti, mely a Google egyik Startup cégeként indult. A Nintendo és a Niantic már 2 éve dolgozik a projekten. A GameFreak fejlesztői is közreműködtek, pl Junichi Masuda komponálta a zenéket.
Az új játék nem fogja felváltani az eredeti Pokémon játéksorozatot.
A játékhoz külön kapható lesz egy Pokémon Go plus bluetooth készülék, mely segít érzékelni és elkapni a közelben levő pokémonokat, telefon nélkül is és jelzi, ha valamilyen esemény van, mint például a trailerben nagy csapatosan legyőzhető Mewtwo.
http://bagszipoke.hu/9-hirek-es-frissitesek/jatekhirek/2427-pokemon-go-a-telefonos-valodi-mmo-jatek



A Pokémon-láz újra erősödőben van: egy kiterjesztett valóság játéknak köszönhetően a mobilunk válik a pokélabdánkká.



A kilencvenes évek végének egyik megkerülhetetlen divathulláma a Nintendo Pokémon-videojátékainak köszönhető.

Az egymással harcoló, szuperképességekkel rendelkező kisállatokat (ezeket hívjuk pokémonoknak, avagy zsebszörnyeknek) szerepeltető programok rajzfilmsorozatot, képregényeket, és persze rengeteg egyéb terméket ihlettek az évek során.

Eddig azonban egyik sem hozta olyan közel a valósághoz a Pokémon-élményt, mint a jövőre megjelenő Pokémon Go mobilalkalmazás.


Az Androidra és iOS-re érkező program tulajdonképpen egy kiterjesztett valóság játék, mely GPS-koordináták segítségével juttatja a felhasználót a kis szörnyecskék nyomára.

A játékosnak annyi a dolga, hogy a való világban követi a telefon jeleit, majd ha eléri a vadászzónát, a karjára erősített, bluetoothos Pokéball Go Plus nevű okoskarperec rezgése és hangüzenetei alapján pontosan betájolja az állat helyzetét.

Ha elég közel került a pokémonhoz, akkor le kell győznie azt egy másik zsebszörnnyel. Amennyiben ez sikerül, az állat bekerül a gyűjteményébe, ahol fejleszthető, bevethető lesz.

Az app tehát viszonylag hűen követi a régi formulát, amely még az 1996-ban kiadott első Pokémon-játékban mutatkozott be. Pontos premierdátum nincs.



Forrás: http://hirek24.hu/hir/origo/valosag-lesz-a-pokemon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése